Agrisorg

Despre noi

Honda este prezentă în România din 2001 cu gama sa completă de utilaje profesionale ultra moderne pentru agricultură și grădinărit, cu inovații inginerești la un nivel înalt.
Rețeaua de distribuitori situată în toată țara permite brandului Honda să ofere clienților săi cele mai bune servicii în ceea ce privește asistența și profesionalismul, răspunzând punctual la toate nevoile.
Creativitatea și inovația sunt combinate cu spiritul provocării și acest lucru permite ca Honda să producă întotdeauna echipamente de înaltă calitate cunoscute în întreaga lume.

În România, Honda este distribuită de Agrisorg, companie care este prezentă pe piața românească de peste 20 de ani având o largă experiență internațională în sectorul verde, atât profesionist, cât și hobbyist.

Masina de tuns iarba Honda
Background

Agrisorg este caracterizată de trei atribute-cheie: INOVAȚIE, TEHNOLOGIE, PROFESIONALISM.

Atenția vigilentă, îndreptată permanent către obiectivele de atins, precum și plierea constantă pe nevoile și cerințele pieței și chiar anticiparea acestora, aduc cu sine o competitivitate proprie de înaltă ținută și ridicarea standardelor întregului sector. De la prezentarea celui mai mare utilaj, până la consultanța privind cel mai mic accesoriu și piesă de schimb, precum și gestionarea serviciilor post-vânzare, suntem alături de clienții noștri cu amabilitate, promptitudine și pricepere.

Honda și Agrisorg cred în puterea viselor. Realizează-ți visele impreună cu noi.